19:30 Boarding and accommodation in cabins.
(CM San Antonio de la Playa, Mallorca)
20:30 Briefing of security on board.
Note: Dinner not included
07:30 Sailing CM San Antonio de la Playa - Cala Vella (45 min)
8:30 Breakfast at anchor in Cala Vella.
11:30 We leave for Es Trenc (2h 30min).
14:00 Arrival at the stunning beach of Es Trenc.
15:00 Lunch, after which we can enjoy the beach. A few minutes walk, in Ses Covetes, it is usual that every summer night there is a concert in one of its beach bars. Therefore, we can spend the night in Es Trenc and have a drink while we enjoy live music.
The other option is to sail to Cala Es Caragol and anchor to make night.
9:00 PM Dinner
9:00 Sailing to the National Park of the Cabrera Archipelago. (2h)
11:00 Arrival at Cala de Es Burri, Cabrera.
Option: visit and snorkel in the Blue Cave.
14:00 Lunch at anchor in Es Burri.
15:20 Sailing to the natural port of Cabrera.
17:00 We will have the possibility of making a visit on foot. With luck we will have one of the park guides to explain the history of the archipelago and its flora and fauna.
9:30 PM Dinner We sleep anchored in the natural harbor of Cabrera.
06:30 We head to Cala Varques, one of our favorite spots on the Mallorcan east coast. (4h 45 min).
8:30 Breakfast in navigation.
11:15 We anchored in Cala Varques, where we can enjoy a swim, take a walk in the vicinity, snorkel or even explore by kayak. In addition, there are several beautiful caves (and very easy) that will be waiting for us to be explored (like the Cave of Es Coloms).
16:30 Heading towards Cala Moltó, in the Marine Reserve of Llevant de Mallorca (3h)
19:30 Arrival at Cala Moltó, where we will anchor for the night.
Option: Disembark at Cala Ratjada to enjoy its nightlife.
09:30 We head towards Cala Torta or Cala Matzoc, to enjoy its deserted beaches in full nature reserve (40 min).
12:30 Departure to Playa des Coll Baix, an impressive sandy beach surrounded by cliffs (2h).
14:30 We anchored in Coll Baix to eat and relax.
18:30 We set off for Cala Murta (50 min) or Cala Figuera (1h 30 min), where we will anchor for the night.
9:30 PM Dinner
07:30 We leave for Sa Calobra (4h), going through some of the magical corners of the Tramontana Coast like Es Colomer.
Breakfast in navigation.
12:00 We anchored in the impressive Sa Calobra, where we can visit the Torrent de Pareis.
16:00 Sailing to Cala Tuent (30 min) to take a dip.
18:00 We leave for Sa Foradada (1h 45 min).
20:00 We anchored to spend the night in this magnificent enclave of the Tramontana, from where we can enjoy one of the best sunsets in Mallorca. Another option to anchor is Cala Deiá.
9:30 PM Dinner
Option 1: There is the possibility of having dinner at a beach bar where the star dish is paella cooked with firewood (you have to reserve with time).
Option 2: We tie up in Puerto de Sóller to spend the night and have a drink in your beach bar.
09:00 We sail to Cala de Es Camp de Mar or Cala Blanca (4h).
13:00 We anchor in time for the beer hour.
16:30 Rumbo Cala Portals Vells (1h 30min).
18:00 We anchored in Cala Portals Vells, where we will spend the night.
9:00 PM Dinner
Option: Stay overnight moored at the San Antonio de la Playa Maritime Club (Can Pastilla).
09:00 We set course for Can Pastilla (1h 45 min).
10:30 Arrival at the San Antonio de la Playa Maritime Club, where we will disembark. (If possible in the port, although you may have to disembark on the beach).
OPTIONAL VARIANT MENORCA:
The third day we could sail to Menorca and spend the night in Cala Algaiarens (north coast), a wonderful place. This would mean that we would end the trip in Puerto de Sóller instead of Can Pastilla.